Felix, Covasna, Căciulata, Călimăneşti şi Olăneşti, printre staţiunile unde s-au alocat bilete pensionarilor din Olt

Felix, Covasna, Căciulata, Călimăneşti şi Olăneşti, printre staţiunile unde s-au alocat bilete pensionarilor din Olt

Casa de Pensii Olt anunţă că au fost alocate 162 de bilete de tratament, în cadrul seriei a XV-a, cu data de plecare în staţiune 28 septembrie-1 octombrie. Olăneşti, Călimăneşti, Covasna, Felix şi Căciulata sunt staţiunile în care au fost alocate cele mai multe bilete.

Distribuie pe Facebook

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XV-a.

Lista cuprinde un număr de 162 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheita contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 28.09-01.10.2020 și sunt repartizate astfel:3 bilete în stațiunea Amara, 2 bilete în stațiunea Bala, 25 bilete în stațiunea Căciulata, 15 bilete în stațiunea Călimăneşti, 13 bilete în stațiunea Covasna, 5 bilete în stațiunea Eforie Nord, 13 bilete în stațiunea Felix, 22 bilete în stațiunea Govora, 8 bilete în stațiunea Herculane, 5 bilete în stațiunea Mangalia, 2 bilete în stațiunea Neptun, 40 bilete în stațiunea Olanesti, 2 bilete în stațiunea Pucioasa, 1 bilet în stațiunea Saturn, 2 bilete în stațiunea Slanic Moldova, 2 bilete în stațiunea Techirghiol, 2 bilete în stațiunea Tusnad.


Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 21 septembrie 2020, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă şi se prezintă la ghişeu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 22 septembrie 2020 si se vor vinde in data de 23 septembrie 2020.

COMMENTS