Femeie din Văleni, agresată fizic de o consăteană. Dosar penal pentru lovire şi violenţă deschis de poliţişti

HomeEveniment

Femeie din Văleni, agresată fizic de o consăteană. Dosar penal pentru lovire şi violenţă deschis de poliţişti

  O femeie, în vârstă de 47 de ani, din Văleni, ar fi fost agresată în această dimineaţă de o altă consăteană, în vârstă de 60 de ani. Poliţiş

Şofer beat la volanul unei maşini fără ITP şi RCA, pe un drum din Drăgăneşti-Olt
Şofer, în vârstă de 22 de ani, cu alcoolemie de 0,89 mg/l, pe un drum din Olt
Tânăr din Olt, sub influenţa alcoolului pe un drum din Dolj
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 47 de ani, din Văleni, ar fi fost agresată în această dimineaţă de o altă consăteană, în vârstă de 60 de ani. Poliţiştii au deschis un dosar penal de lovire sau alte violenţe. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 20 iunie, ora 07.45, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic în localitatea Văleni, județul Olt.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Dăneasa, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din comuna Văleni, județul Olt, ar fi fost agresată fizic de către o femeie, în vârstă de 60 de ani, din aceeași localitate”, transmite IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0