Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, dar şi doi primari ai PNL, au trecut la PSD Olt

HomeRecomandatePolitică

Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, dar şi doi primari ai PNL, au trecut la PSD Olt

    Lovitură pentru organizaţia PNL Olt. Mai mulţi membri importanţi, printre care fostul prefect de Olt, Florin Homorean, preşedinte

Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”
Liviu Voiculescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Olt. Primarul de la Scorniceşti, favorit să preia interimatul
Florin Homorean, noul preşedinte al PNL Slatina. Voiculescu: „Decizia reprezintă reconfirmarea susţinerii pe care organizaţia o are pentru Homorean”
Distribuie acest articol

 

 

Lovitură pentru organizaţia PNL Olt. Mai mulţi membri importanţi, printre care fostul prefect de Olt, Florin Homorean, preşedinte PNL Slatina, dar şi primarii de la Şopârliţa şi Iancu-Jianu, au trecut la PSD Olt. De asemenea, preşedintele PNL Caracal şi cel al organizaţiei din Piatra-Olt, dar şi mai mulţi consilieri judeţeni au schimbat tabăra politică, în an preelectoral. 

 

Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor.

În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt”, a transmis PSD Olt.

Plecările din PNL Olt vin după ce organizaţia a fost preluată de deputatul Gigel Ştirbu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0