Fotbaliştii grupării slătinene au strâns rândurile. Victorie importantă cu Aerostar Bacău

HomeSport

Fotbaliştii grupării slătinene au strâns rândurile. Victorie importantă cu Aerostar Bacău

După înfrângerea nemeritată de la Severin, contra celor de la U. Craiova 1948, jucătorii grupării slătinene au reuşit să se mobilizeze şi să obţină o victorie extrem de importantă în economia clasamentului. Condusă cu 1-0, CSM Slatina a întors soarta partidei cu Aerostar Bacău, şi a reuşit să se impună cu 2-1, bifând o victorie muncită, şi totodată, meritată.

Oprescu, după victoria cu Ripensia: „Să avem încredere şi răbdare în aceşti tineri”
Ianovschi, după victoria de la Roşiori: „S-au adaptat foarte bine la condiţii”
„Tricolorele” nu vor mai susţine „dubla” cu Polonia pentru calificarea la EURO 2020. FRH a suspendat, de asemenea, toate competiţiile naţionale
Distribuie acest articol

Loading

Gruparea slătineană s-a impus, scor 2-1, contra celor de la Aerostar Bacău, la capătul unei partide aprig disputate. Slătinenii veneau după o înfrângere dureroasă suferită în campionat contra celor de la U. Craiova 1948, când au pierdut la limită, în urma unor erori de arbitraj.

Cu ceva probleme de lot, gruparea slătineană a strâns rândurile şi a reuşit să se mobilizeze pentru duelul extrem de important cu Aerostar Bacău, formaţie angrenată, de asemenea, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, în urma unei învălmăşeli în careu, după o lovitură de la colţul terenului. Alin Demici a trimis către propria poartă, în încercarea de a respinge, goalkeeper-ul Nicuşor Grecu a scos de pe linia porţii cu un ultim efort, însă, din apropiere, Chelaru a împins mingea în plasă.

Slătinenii au restabilit repede egalarea prin Daniel Rogoveanu, care a transformat cu siguranţă un penalty obţinut de Vasile Gheorghe, faultat în careu, pentru ca imediat după pauză, în minutul 50, Ovidiu Popescu să-l surprindă pe portarul oaspeţilor cu un şut pe jos, de la aproximativ 25 de metri.

Jocul a fost aprig disputat, cu ocazii de ambele părţi, dar şi cu multe cartonaşe galbene, pentru ca spre finalul partidei unul dintre stranierii din lotul celor de la Aerostar Bacău, Francois Yabre, să vadă direct cartonaşul roşu pentru un fault dur la jumătatea terenului asupra lui Dorin Toma.

S-a terminat 2-1 pentru Slatina, după un meci în care slătinenii au jucat unul pentru altul, obţinând o victorie extrem de importantă în economia clasamentului.

CSM Slatina: Grecu, Andrei Iana, George Cotigă, Marian Manea, Alin Demici, Dorin Toma, Vasile Gheorghe (cpt.), Ovidiu Popescu, David Oprescu, Daniel Rogoveanu, Grigore Ceapă. Au mai evoluat: Vlad Motroc, Alin Pisăru şi Constantin Radu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0