FOTO. Accident în zona Podul Viilor, din Piteşti

HomeEveniment

FOTO. Accident în zona Podul Viilor, din Piteşti

  Accident rutier cu două autoturisme implicate în Piteşti, în zona Podul Viilor. Echipajele medicale au monitorizat o femeie şi un bărbat, am

Tânăr din Olt, reţinut pentru pornografie infantilă. Copila de 13 ani, determinată să se filmeze în ipostaze sexuale
FOTO. Şoferiţă rănită, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod
Atenţie şoferi! Recomandările IPJ Olt în condiţii de vreme nefavorabilă
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident rutier cu două autoturisme implicate în Piteşti, în zona Podul Viilor. Echipajele medicale au monitorizat o femeie şi un bărbat, ambii conducători auto, însă aceştia au refuzat transportul la spital.

Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în municipiul Pitești, zona Podul Viilor.  Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. În urma producerii evenimentului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

„Paramedicii SMURD au preluat două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin, conducători ai autoturismelor, care în urma monitorizării, au refuzat transportul la spital.

Pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol, la locul solicitării fiind identificate scurgeri de lichide combustibile”, transmite ISU Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0