Tânără de 33 de ani, din Argeş, găsită spânzurată

HomeEveniment

Tânără de 33 de ani, din Argeş, găsită spânzurată

  O tânără, în vârstă de doar 33 de ani, din localitatea argeşeană Boţeşti, a fost găsită spânzurată pe raza localităţii. Acesta era soţia pri

VIDEO. Femeie moartă, după ce a căzut de la etaj, dintr-un bloc de pe strada Cornişei, din Slatina
FOTO/VIDEO. Roiuri de viespi şi albine îndepărtate de pompieri de la două blocuri şi un liceu din Slatina
Accident în Slatina. O femeie, lovită pe trecerea de pietoni de un motociclist
Distribuie acest articol

 

O tânără, în vârstă de doar 33 de ani, din localitatea argeşeană Boţeşti, a fost găsită spânzurată pe raza localităţii. Acesta era soţia primarului şi ar fi suferit de depresie. A lăsat în urmă trei copii mici. 

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, pe data de 9 noiembrie, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie de 33 de ani a fost găsită spânzurată.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite IPJ Argeş.

Tânăra este soţia primarului din localitate, iar potrivit unor surse suferea de depresie. Ea a lăsat în urmă trei copii minori.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0