FOTO. CSM Slatina a remizat cu HC Zalău, în primul amical al turneului din sala LPS. Lovitura de începere dată de tenismena Andreea Jifcu

HomeSport

FOTO. CSM Slatina a remizat cu HC Zalău, în primul amical al turneului din sala LPS. Lovitura de începere dată de tenismena Andreea Jifcu

  Spectacol handbalistic în prima zi a turneului amical organizat, în aceste zile, în sala LPS Slatina. CSM Slatina a încheiat la egalitate, s

VIDEO. Valentin Alexandru, eroul partidei cu Slobozia: „S-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute”
COVID-19 închide toate secţiile de sport ale CSM Slatina
Liga a IV-a/Rezultate şi clasament. S-a reluat lupta pentru accederea la barajul de promovare
Distribuie acest articol

Loading

 

Spectacol handbalistic în prima zi a turneului amical organizat, în aceste zile, în sala LPS Slatina. CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 31-31, partida contra Zalăului pregătit de Gheorghe Tadici, la capătul unei confruntări cu un ritm bun de joc, în care ambele formaţii şi-au atins obiectivele. Lovitura de începere a partidei a fost dată de sportiva secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, Andreea Jifcu, componentă a lotului naţional Under 15.

Turneul amical de la Slatina a debutat cu meciul Știința București – Békéscsabai Előre, scor 30-27. Jucătoarele pregătite de Attila Horvath au întâlnit, în prima zi a turneului, HC Zalău. Lovitura de începere a partidei a fost dată de sportiva secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, Andreea Jifcu, componentă a lotului naţional Under 15.

Meciul de pregătire susţinut cu HC Zalău s-a încheiat la egalitate, scor 31-31, la capătul unei partide în care ambii antrenori au rulat întreg lotul aflat la dispoziţie.

Sunt impresionat de organizarea de la Slatina. Sunt trei meciuri la început de pregătire specifică, sunt benefice pentru toată lumea. Rezultatele contează mai puţin sau chiar nu contează. Ar fi bine dacă domnii aceştia cu fluierul ne-ar lăsa să ne pregătim. Dacă şi în meciuri amicale fac greşeli de începători, atunci e grav. Sigur, au greşit şi de o parte şi de alta, dar aceste greşeli strică jocul. Pe de altă parte, pentru că suntem în luna decembrie, vă doresc tuturor, iubitorilor handbalului din Slatina, în mod special, Sărbători Fericite şi multă sănătate!”, a declarat antrenorul celor de la HC Zalău, Gheorghe Tadici.

Antrenorul slătinencelor, Attila Horvath, a apreciat revenirea în joc a elevelor sale, care au fost conduse la un moment dat la opt goluri.

Ne-am dorit să facem acest turneu, pentru a juca cu adversari puternici, să ne folosească şi nouă, dar şi lor, pentru că aceste jocuri de pregătire sunt foarte importante. Ideea este că Zalăul este o echipă puternică şi a dovedit-o în ultimii 40 de ani, când a rămas în prima ligă de fiecare dată. Este un adversar puternic, ţin să-i felicit. Una peste alta a fost un meci de pregătire reuşit şi cu toate greşelile pe care le-am făcut, pentru că am greşit şi am ratat mult, am făcut un rezultat pozitiv, iar ceea cea ce mă bucură mai mult este că am reuşit să remontăm handicapăl de şapte, opt goluri, ceea ce e foarte important pentru moralul echipei”, a declarat Horvath.

Astăzi, 8 decembrie, de la ora 17.00, se va juca HC Zalău – Știința București, iar de la ora 19.00, CSM Slatina va întâlni Békéscsabai Előre (Ungaria.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0