România pierde cu Germania, scor 24-22, după un meci pe care l-a avut în mână în prima repriză

HomeSport

România pierde cu Germania, scor 24-22, după un meci pe care l-a avut în mână în prima repriză

  Şansele echipei naţionale de handbal a României de a prinde semifinalele Campionatului Mondial se rispesc după înfrângerea cu Germania, scor

CSM Slatina a susţinut un amical cu Petrolul Potcoava, încheiat cu o remiză, 1-1
FOTO. Momente cumplite la EURO. Christian Eriksen, jucătorul Danemarcei, s-a prăbuşit inert pe teren. A fost nevoie de defibrilator
CSM Slatina, duel cu CS Tunari în prima partidă din play-out
Distribuie acest articol

Loading

 

Şansele echipei naţionale de handbal a României de a prinde semifinalele Campionatului Mondial se rispesc după înfrângerea cu Germania, scor 24-22.

 

Tricolorele au avut meciul în mână, în prima repriză, când Daciana Hosu a avut intervenţii senzaţionale în poartă, însă multele ratări ale extremelor au făcut ca româncele să nu se distanţeze mai mult, încheind prima repriză cu un avantaj de trei goluri, scor 9-12.

Actul secund a adus degringoladă atât în apărare, cât şi în atacul tricolorelor, iar nemţoaicele au profitat din plin, reuşind să preia conducerea pe tabelă, în minutul 43, scor 16-15.

Nici Neagu nu a mai reuşit să pună presiune din linia de 9 metri, iar Germania a pus uşor, uşor stăpânire pe joc, reuşind să se distanţeze. Pe final de meci, tricolorele au mai redus din diferenţă prin trei goluri consecutive ale lui Bazaliu, însă timpul nu a fost de partea tricolorelor, care s-au văzut învinse la două goluri, scor 24-22. Crina Pintea a fost trimisă în tribune înainte cu cinci minute de finalul partidei, după ce a văzut direct cartonaşul roşu pentru un cot la o adversară.

În urma acestei înfrângeri, şansele României de a mai prinde semifinalele Campionatului Mondial s-au risipit.

Următorul meci este programat pe 9 decembrie contra Japoniei de la ora 16.30, iar pe 11 decembrie tricolorele vor evolua cu Polonia, de la ora 19.00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0