FOTO. CSM Slatina, victorie în primul amical al iernii disputat în deplasare cu Concordia Chiajna

HomeSport

FOTO. CSM Slatina, victorie în primul amical al iernii disputat în deplasare cu Concordia Chiajna

  CSM Slatina a câştigat cu 2-1 primul meci de pregătire al iernii susţinut, în deplasare, în compania celor de la Concordia Chiajna, la capăt

CSM Slatina s-a impus, scor 3-0, cu CSO Filiaşi. Chindia Târgovişte, ultima adversară din jocurile de pregătire
CSM Slatina, victorie la scor cu echipa din Liga a III-a, ARO Câmpulung
CSM Slatina, meci de pregătire cu FCU Craiova pe Stadionul „1 Mai”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a câştigat cu 2-1 primul meci de pregătire al iernii susţinut, în deplasare, în compania celor de la Concordia Chiajna, la capătul unei partide în care antrenorul Daniel Oprescu a utilizat întreg lotul aflat la dispoziţie. Golurile echipei slătinene au fost marcate de atacantul Valentin Alexandru.

 

CSM Slatina a dat startul meciurile de pregătire cu un joc în deplasare, pe sinteticul echipei Concordia Chiajna. Slătinenii s-au impus cu 2-1 prin golurile marcate de atacantul Valentin Alexandru. Gazdele au deschis scorul, în prima parte a jocului, dintr-un penalty.

Tehnicianul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat formule diferite de joc în cele două reprize, iar pe posturile în care concurenţa este mai mare fiecare jucător a evoluat cel puţin 30 de minute.

Le-am dat şansa tuturor să joace, iar pe posturile în care avem mai mulţi jucători, fiecare a evoluat câte 30 de minute. Am avut nişte obiective pentru acest joc, pe care în mare parte le-am atins, ţinând cont de perioada de pregătire în care ne aflăm”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Divizionara secundă slătineană se află în continuare în regim de cantonament cu un stagiu centralizat pe plan local, care se va încheia sâmbătă, 3 februarie, după cel de-al doilea meci de pregătire al iernii, care va avea loc la Slatina cu CSM Alexandria, de la ora 11.30.

CSM Slatina (prima repriză): Micu, Mitran (Constantin Radu min. 30/60), Abel Stan, Mondragon, Călin Toma, Dorin Toma, Năstăsie, Leaţă (Ciocâlteu min. 30/60), Doman, Raul Popa, Kayondo Mahadi (Mihai Ion min 30/60).

CSM Slatina (a doua repriză): Bănuţă (Velcu), Constantin Radu (Denis Dragu), Gherghe, Sălcianu, Robert Riza, Mircea Donca, Silvian Matei, Ciocâlteu (Cristinel Dinu), Ciobănică, Marin, Mihai Ion (Vali Alexandru).

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0