FOTO. Incendiu într-o gospodărie, din Olt, de la un cazan de ţuică

HomeEveniment

FOTO. Incendiu într-o gospodărie, din Olt, de la un cazan de ţuică

  Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, într-o gosodărie din Ipoteşti. Focul s-a aprins într-o anexă, cu pericol de propagare la loc

VIDEO. Incendiu violent la un depozit din Slatina
VIDEO. Incendiu violent la acoperişul unui bloc de pe strada Arinului, din Slatina. Traficul în zonă este blocat
VIDEO. O casă, de pe strada Arcului, din Slatina, cuprinsă de flăcări din cauza coşului de fum
Distribuie acest articol

Loading

 

Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, într-o gosodărie din Ipoteşti. Focul s-a aprins într-o anexă, cu pericol de propagare la locuinţă, din cauza focului aprins la un cazan de ţuică.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Ipotești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească, cu posibilitate de propagare la locuință, fiind localizat de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ipotești.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distrusă anexa, cu suprafața de aproximativ 25 de metri pătrați și bunurile din interior. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații deschise, lăsat nesupravegheat”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0