FOTO. Jandarmii olteni au donat sânge pentru cei aflaţi în suferinţă

HomeActualitate

FOTO. Jandarmii olteni au donat sânge pentru cei aflaţi în suferinţă

  O nouă campanie de donare de sânge în Olt. Jandarmii Inspectoratului Judeţean au donat, astăzi, la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, a

Atenţie şoferi: Caracal, dar şi alte localităţi din Olt, sub cod galben de ceaţă
Informare meteo: Ploaia se transformă în lapoviţă şi ninsoare. Se va depune strat de zăpadă în Oltenia
Recomandările Companiei de Apă Olt pentru protejarea instalaţiilor în perioada geroasă
Distribuie acest articol

Loading

 

O nouă campanie de donare de sânge în Olt. Jandarmii Inspectoratului Judeţean au donat, astăzi, la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina, aproximativ 50 de litri de sânge, vital celor aflaţi în suferinţă.

Lipsa de sânge din spitale continuă să fie o importantă problemă a sistemului medical. Astăzi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt a răspuns solicitării Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina, în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă”. 10 jandarmi au donat astăzi sânge pentru cei aflaţi în suferinţă.

Pentru a încuraja donarea de sânge, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au donat aproximativ 50 de litri de sânge pentru cei aflați în dificultate.

Astfel de activități vor continua, următoarea acțiune este planificată să se desfășoare înainte de Sărbătorile Pascale, în cadrul campaniei ”Donează sânge! Salvează o viață!”, campanie inițiată de Patriarhia Română și la care Jandarmeria Română s-a alăturat de mai mulți ani.

Ne dorim ca prin această acțiune să contribuim la creșterea numărului de donatori de sânge și astfel să ne implicăm activ în ameliorarea unei probleme de sănătate publică.

Invităm astfel toate persoanele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate să doneze sânge!”, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0