CSM Slatina, meci de pregătire cu o echipă din SuperLigă

HomeSport

CSM Slatina, meci de pregătire cu o echipă din SuperLigă

  Echipa de fotbal CSM Slatina va susţine sâmbătă, 25 martie, în deplasare, de la ora 11.00, un joc de pregătire în Bănie, în compania formaţi

CSM Slatina s-a despărţit de Alexandre Oliveira
FOTO. CSM Slatina, cantonament reuşit. „Toată lumea a răspuns bine pregătirii”
VIDEO. CSM Slatina pierde în deplasarea de la Miercurea Ciuc. Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty inexistent
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina va susţine sâmbătă, 25 martie, în deplasare, de la ora 11.00, un joc de pregătire în Bănie, în compania formaţiei din SuperLigă, CS Universitatea Craiova.

Dată fiind pauza din acest weekend, prilejuită de meciurile echipelor naţionale, echipa de fotbal CSM Slatina va susţine un joc de pregătire în compania unui adversar din SuperLigă. CS Universitatea Craiova va fi partenera de joc a grupării slătinene într-o partidă programată sâmbătă, 25 martie, cu începere de la ora 11.00. Amicalul se va disputa în Bănie, pe terenul de pregătire al formaţiei din primul eşalon fotbalistic.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în iarnă, în perioada de pregătire, jocul fiind unul extrem de util pentru divizionara secundă slătineană.

Sâmbăta viitoare, pe 1 aprilie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, CSM Slatina va primi vizita celor de la Unirea Slobozia, în cadrul celui de-al doilea meci din cadrul play-out-ului Ligii a II-a.

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Mitran, convocat la selecţionata Under 20 a României pentru meciurile cu Portugalia şi Norvegia

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0