FOTO. Accident grav pe DN 56, în Dolj. Două persoane şi-au pierdut viaţa

HomeEveniment

FOTO. Accident grav pe DN 56, în Dolj. Două persoane şi-au pierdut viaţa

  Accident mortal, pe DN 56, în afara localităţii Basarab, pe sensul de mers către Calafat. O autoutilitară a intrat într-un autocamion staţio

Accident mortal pe DN 6, în Dolj. O femeie şi-a pierdut viaţa
O persoană a murit în accidentul de la Podul Olt. Şoferul BMW-ului, testat pozitiv la substanţe interzise
Accident mortal pe DN 55 A, în Dolj. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar fiica sa este în stare gravă
Distribuie acest articol

Loading

 

Accident mortal, pe DN 56, în afara localităţii Basarab, pe sensul de mers către Calafat. O autoutilitară a intrat într-un autocamion staţionat pe partea carsoabilă. Ambele persoane, şoferul şi pasagerul din autoutilitară, şi-au pierdut viaţa.

Tragedia s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 1.00, pe D.N 56, în afara localității Basarabi, sensul de mers către Calafat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat, de 63 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Dolj.

CITEŞTE ŞI: Un poliţist de doar 33 de ani, din Olt, tatăl a două fetiţe, are nevoie de sprijinul nostru pentru a învinge o boală cumplită

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0