Un poliţist de doar 33 de ani, din Olt, tatăl a două fetiţe, are nevoie de sprijinul nostru pentru a învinge o boală cumplită

HomeActualitateRecomandate

Un poliţist de doar 33 de ani, din Olt, tatăl a două fetiţe, are nevoie de sprijinul nostru pentru a învinge o boală cumplită

  Ionuţ Daniel Firescu, un poliţist de doar 33 de ani, din Olt, şef Secţie Poliţie Dăneasa, trece prin momente extrem de dificile. De mai bine

Strigăt de disperare. „Ecaterina mea se stinge. Vă implor, salvaţi-mi fetiţa”. O copilă, de doar 8 ani, duce o suferinţă prea mare
Apel umanitar. Este nevoie de sânge pentru tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova
Un băiat de 23 de ani, din Olt, diagnosticat cu leucemie, are nevoie de ajutor pentru a trăi
Distribuie acest articol

Loading

 

Ionuţ Daniel Firescu, un poliţist de doar 33 de ani, din Olt, şef Secţie Poliţie Dăneasa, trece prin momente extrem de dificile. De mai bine de un an, luptă cu o formă agresivă de cancer. După lungi şi chinuitoare şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, Ionuţ Daniel, care este tatăl a două fetiţe superbe, trebuie să urmeze un tratament inovator, ţintit pe boală, dar ale cărui costuri depăsesc posibilităţile familiei, preţul tratamentului pentru o lună ridicându-se undeva la mii de euro.

Ionuţ Daniel Firescu este un tânăr poliţist din Olt, dar înainte de toate este tatăl a două minuni de fetiţe, soţul unei tinere cadru didactic şi unicul fiu al unei familii devastate de durere că şi-ar putea pierde singurul copil.

Problemele medicale au apărut în urmă cu aproximativ doi ani, iar verdictul a fost dur, sarcom, un tip rar de cancer, care apare de obicei în oase. În ultimul an, Ionuţ Daniel, care la început a urmat un tratament în Turcia, a efectuat sedinţe de radioterapie şi chimioterapie la Clinica Sf. Nectarie, din Craiova, iar în aceste zile medicii i-au recomandat ca ultim tratament alternativ, până la remisia bolii, TAZVERIK, ale cărui costuri lunar se ridică la 30.000 de euro.

Vă implor ajutati-ne! Ajutati un tânăr de 33 de ani din Olt,  Firescu Ionut-Daniel, un bun şi apreciat poliţist, tată a doua minuni de fetiţe, care vrea să traiască.

Ieri am aflat că după un an de chin si suferinţă, după 15 sedinte de radioterapie si dupa cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 sedinte, care l-au secat fizic si psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz,  ramânând ca singură alternativă tratamentul ţintit pana la remisia bolii,  flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite.

Va rugam sa distribuiti mesajul nostru către fundaţii de ajutor umanitar pentru a salva si dărui sănatatea unicului meu fiu care nu cere nimic altceva decat şansa de a trai.

În speranta ca există minuni si imposibilul poate deveni posibil, va mulţumesc din suflet”, este mesajul disperat al mamei lui Ionuţ Daniel, Mariana Roşu, secretară la Şcoala Gimnazială Eugen Ionescu, Slatina.

Haideţi să-l ajutăm pe Ionuţ Daniel Firescu să învingă cancerul, pentru a le rămâne aproape celor două fetiţe, care au mare nevoie ca tatăl lor să le fie alături în viaţă. Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, numele titularului Firescu Ionuţ-Daniel.

CONT REVOLUT: RO56 BREL 0005 5298 8937 0100

BENEFICIAR:  IONUT-DANIEL FIRESCU

Revolut transfer international:
IBAN: LT70 3250 0957 8023 3994
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Ionuț-Daniel Firescu

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0