FOTO. Oltul Curtişoara, câştigătoarea trofeului judeţean Cupa României. Momente de reculegere pe Stadionul „1 Mai”

HomeSport

FOTO. Oltul Curtişoara, câştigătoarea trofeului judeţean Cupa României. Momente de reculegere pe Stadionul „1 Mai”

  Oltul Curtişoara a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României, disputată pe Stadionul „1 Mai”, în compania celor de la ACS Caracal, sco

ACS Oltul Curtişoara- ACS Caracal, duel în finala Cupei României, pe Stadionul „1 Mai”
Liga a IV-a/ Rezultate şi clasament. ACS Caracal se menţine în coasta liderului
Liga a IV-a/ Rezultate şi clasament. ACS Caracal, la un punct în spatele liderului

 

Oltul Curtişoara a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României, disputată pe Stadionul „1 Mai”, în compania celor de la ACS Caracal, scor 3-2. Înaintea startului partidei, a fost ţinut un moment de reculegere pentru antrenorul slătinean, Marius Popa, care s-a stins vineri, 10 iunie, din viaţă, la vârsta de doar 48 de ani. De altfel, Marius Popa se implica la echipa de la Curtişoara, formată în mare parte din fotbalişti pe care i-a antrenat la CSS Slatina sau CSM Slatina.

Oltul Curtişoara a realizat eventul. După ce a câştigat campionatul Ligii a IV-a şi va reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, formaţia pregătită de Iulian Mitrache, Ion Pîrvulescu şi Dan Vărzaru s-a impus şi în finala etapei judeţene disputate în compania celor de la ACS Caracal.

Golurile formaţiei Oltul Curtişoara, de pregătirea căreia s-a ocupat şi Marius Popa, au fost marcate de Cristian Tudor, care a reuşit o dublă, şi Ungureanu. Pentru ACS Caracal a marcat, din penalty, ambele goluri, căpitanul de echipă Nicolae Butoi.

Jucătorii celor două formaţii au evoluat cu banderole negre la mână, în memoria lui Marius Popa. De asemenea, înaintea începerii partidei a fost ţinut un moment de reculegere.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0