FOTO. Slatina a îmbrăcat straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun, luat cu asalt de slătineni

HomeAdministrație

FOTO. Slatina a îmbrăcat straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun, luat cu asalt de slătineni

  Municipiul Slatina este pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Mii de beculeţe s-au aprins, în seara zilei de 1 Decembrie, pe străzile oraşul

Aproximativ 120 de copii care practică fotbalul la CSM Slatina au primit daruri de Crăciun
Cât îi costă pe români masa de Crăciun, în anul cu cele mai mari scumpiri la produsele alimentare
Crăciun 2022. Programul Lidl în perioada sărbătorilor
Distribuie acest articol

Loading

 

Municipiul Slatina este pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Mii de beculeţe s-au aprins, în seara zilei de 1 Decembrie, pe străzile oraşului. De asemenea, Târgul de Crăciun, din Parcul Tineretului, a fost luat cu asalt de slătineni.

Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanța de 1 Decembrie au avut parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare.

De asemenea, unul din punctele de atracție este, și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari, se vor bucura, începând din această seară de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.

Târgul de Crăciun a fost luat cu asalt de slătineni, încă din prima zi de deschidere. Odată cu aprinderea iluminatului festiv, pe scena amplasată în Parcul Tineretului au urcat Ansamblul Folcloric „Plăieşii” şi Nicola. Spectacolele organizate de municipalitate vor continua şi în perioada următoare.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0