Peste 4.000 de persoane, din Slatina, vor primi în aceste zile tichetele sociale de Crăciun

HomeRecomandateAdministrație

Peste 4.000 de persoane, din Slatina, vor primi în aceste zile tichetele sociale de Crăciun

  4.065 de persoane din Slatina vor beneficia de programul „Tichete Sociale de Crăciun”, derulat şi în acest an de Primăria Municipiului Slati

Cât îi costă pe români masa de Crăciun, în anul cu cele mai mari scumpiri la produsele alimentare
FOTO. Moş Nicolae a ajuns la copiii din Corabia. Primăria a împărţit 1.600 de pachete cu dulciuri
News Flux vă urează Crăciun Fericit!
Distribuie acest articol

Loading

 

4.065 de persoane din Slatina vor beneficia de programul „Tichete Sociale de Crăciun”, derulat şi în acest an de Primăria Municipiului Slatina. Beneficiarii vor primi tichetele în valoare de 100 de lei în aceste zile, prin intermediul Poştei.

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi – 14 decembrie 2022, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 4150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.065 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, anunţă Primăria Municipiului Slatina.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0