FOTO. Tehnica din dotare, prezentată slătinenilor de Ziua Poliţiei. Peste 150 de poliţişti, avansaţi în grad

HomeEveniment

FOTO. Tehnica din dotare, prezentată slătinenilor de Ziua Poliţiei. Peste 150 de poliţişti, avansaţi în grad

  Slătinenii care au fost prezenţi astăzi, în jurul orei 10.00, pe platoul din faţa Prefecturii Olt, au putut observa tehnica din dotarea poli

FOTO. Avansări în grad şi distincţii în rândul salvatorilor ISU Olt, cu ocazia Zilei Pompierilor din România
FOTO. Avansări în grad la Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Naţionale
FOTO. Ziua Jandarmeriei, sărbătorită prin avansări în grad
Distribuie acest articol

Loading

 

Slătinenii care au fost prezenţi astăzi, în jurul orei 10.00, pe platoul din faţa Prefecturii Olt, au putut observa tehnica din dotarea poliţiştilor IPJ Olt, cu ocazia Poliţiei Române. Manifestările dedicate celor care veghează la siguranţa şi ordinea publică au continuat cu avansări în grad, în sala Europa, din cadrul CJ Olt. Astfel, 169 de poliţişti au fost avansaţi în grad.

Astăzi, pe platoul din fața Instituției Prefectului Olt, au fost prezentate trecătorilor, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Biroului pentru Protecția Animalelor, fiind prezent și un echipaj canin.

De asemenea, slătinenilor  le-au fost înmânate materiale informative, dar și pixuri și baloane personalizate pentru cei mici.

Totodată, în sala de ședințe a Consiliul Județean Olt, a fost organizată, de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, o activitate festivă fiind înaintați în gradul următor 169 de polițiști.

Au fost avansați în grad, 169 de polițiști, dintre care 23 înainte de împlinirea stagiului minim, respectiv 8 ofițeri și 15 agenți, care s-au evidențiat în mod deosebit în activitatea de poliție și 146 la împlinirea stagiului minim, respectiv 9 ofițeri și 137 de agenți.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Olt a acordat diplome aniversare atât instituțiilor/autorităților publice din județ, pentru buna colaborare interinstituțională, cât și reprezentanților mass-media prezenți, pentru contribuția adusă la promovarea activității poliției în comunitate.

Totodată, șeful IPJ Olt, Ionuţ Ilinca, a înmânat și diplome de onoare unui număr de 16 polițiști din conducerea structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, pentru rezultatele deosebite în activitatea desfășurată.

La mulți ani, Poliția Română!

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0