14.2 C
Slatina
duminică, octombrie 24, 2021

FOTO. Tronson de drum închis, la intrarea în Slatina, dinspre Craiova. Traficul este deviat, până luni, 26 iulie

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Traficul la intrarea în Slatina, între strada Ionaşcu şi Bulevardul Constantin Brâncoveanu, este închis până pe data de 26 iulie, din cauza unor lucrări ale Companiei de Apă Olt. Circulaţia rutieră va fi deviată , în dublu sens, pe tronsonul  care face legătura între străzile George Poboran și 13 Decembrie.

Compania de Apă Olt continuă investițiile pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020″.

Se lucrează pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu la extinderea rețelei de distribuție și la reabilitarea conductei de aductiune, iar pe Aleea Oltului, Compania de Apă Olt va extinde rețele de apă și canalizare.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă, până la data de 26 iulie 2021, pe segmentul de drum cuprins între strada Ionașcu și până pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, în dreptul statuii Ecaterinei Teodoroiu.

Circulația este deviată, în dublu sens, pe tronsonul  care face legătura între străzile George Poboran și 13 Decembrie.

Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să aleagă variante de ocolire pentru a evita ambuteiajele!

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța de mâine”, transmite Compania de Apă Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email