-1 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

Începe construcţia blocului de locuinţe sociale din Scorniceşti

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Au început lucrările de construcţie a unui bloc de locuinţe sociale destinate locuitorilor din Scorniceşti. Blocul va avea 24 de locuinţe, iar proiectul este finanţat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației

Primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, anunţă demararea lucrărilor la blocul de locuinţe sociale, după ce la începutul lunii iunie a fost semnat contractul de finanțare pentru realizarea acestui obiectiv.

Astăzi – 3 septembrie 2021, am dat startul lucrărilor la unul dintre cele mai importante proiecte pe care mi le-am propus și asumat încă dinaintea campaniei electorale din toamna anului trecut.

Mai exact, după ce la începutul lunii iunie 2021, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE, cu un număr de 24 de unități locative, am trecut, în sfârșit, la demararea efectivă a lucrărilor.

Din acest moment, vă asigur că, neîncetat, voi face numeroase vizite de lucru pe șantier și vă voi ține la curent cu cele mai noi informații legate de modul în care se desfășoară lucrările”, este mesajul edilului oraşului Scorniceşti.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email