Începe construcţia blocului de locuinţe sociale din Scorniceşti

HomeAdministrație

Începe construcţia blocului de locuinţe sociale din Scorniceşti

  Au început lucrările de construcţie a unui bloc de locuinţe sociale destinate locuitorilor din Scorniceşti. Blocul va avea 24 de locuinţe, i

CAO: S-a întrerupt apa pe patru străzi din Slatina
Sorin Grindeanu: „Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată de la 1 iunie”
Trafic rutier deviat, în urma lucrărilor de pe strada Oituz, din Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Au început lucrările de construcţie a unui bloc de locuinţe sociale destinate locuitorilor din Scorniceşti. Blocul va avea 24 de locuinţe, iar proiectul este finanţat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației

Primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, anunţă demararea lucrărilor la blocul de locuinţe sociale, după ce la începutul lunii iunie a fost semnat contractul de finanțare pentru realizarea acestui obiectiv.

Astăzi – 3 septembrie 2021, am dat startul lucrărilor la unul dintre cele mai importante proiecte pe care mi le-am propus și asumat încă dinaintea campaniei electorale din toamna anului trecut.

Mai exact, după ce la începutul lunii iunie 2021, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE, cu un număr de 24 de unități locative, am trecut, în sfârșit, la demararea efectivă a lucrărilor.

Din acest moment, vă asigur că, neîncetat, voi face numeroase vizite de lucru pe șantier și vă voi ține la curent cu cele mai noi informații legate de modul în care se desfășoară lucrările”, este mesajul edilului oraşului Scorniceşti.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0