CSM Slatina, primele plecări din rândul jucătoarelor după retrogradarea din Liga Naţională

HomeSport

CSM Slatina, primele plecări din rândul jucătoarelor după retrogradarea din Liga Naţională

  Pe lângă cuplul de antrenori Adrian Chiruţ-Marian Crăciun, după retrogradarea în Divizia A, mai multe jucătoare se vor despărţi de echipa sl

FOTO. CSM Slatina, locul al treilea la turneul de pregătire disputat în Ungaria. Micevska, desemnată cel mai bun portar
CSM Slatina, după puncte la HC Zalău. Cele două sunt despărţite doar de golaveraj
CSM Slatina, victorie importantă pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Distribuie acest articol

Loading

 

Pe lângă cuplul de antrenori Adrian Chiruţ-Marian Crăciun, după retrogradarea în Divizia A, mai multe jucătoare se vor despărţi de echipa slătineană, unele dintre ele semnând contracte cu alte formaţii, de acum câteva luni.

Echipa de handbal CSM Slatina anunţă primele plecări din rândul jucătoarelor, după retrogradarea din Liga Naţională. Astfel, la Divizia A, nu vor mai continua Rebeca Necula, Adina Cârligeanu, Andreea Chetraru, Natalia Striukova, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Viktoriya Tymoshenkova.

CSM Slatina a încheiat colaborarea cu antrenorii Adrian Chiruț și Marian Crăciun. De asemenea, nu vor mai continua la formația noastră următoarele jucătoare: Rebeca Necula, Adina Cârligeanu, Andreea Chetraru, Natalia Striukova, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Viktoriya Tymoshenkova.

CSM Slatina le mulțumește tuturor pentru contribuția adusă echipei și le urează mult succes în activitate!”, transmit oficialii echipei de handbal CSM Slatina.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0