FOTO/VIDEO. Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat din blocul CAM 2, din Slatina

HomeEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO. Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat din blocul CAM 2, din Slatina

  Un bărbat a căzut, în urmă cu puţin timp din blocul CAM 2, din Slatina. La faţa locului au ajuns echipaje medicale şi poliţişti, pentru a st

O tânără, de 20 de ani, din Târgu Jiu, a murit după ce s-a aruncat de la etaj
Bărbatul care s-a aruncat în gol din blocul CAM 2, din Slatina, nu a fost identificat
Femeie găsită decedată în râul Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat a căzut, în urmă cu puţin timp din blocul CAM 2, din Slatina. La faţa locului au ajuns echipaje medicale şi poliţişti, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul are aproximativ 35 de ani şi s-a aruncat de la etajul 10 al blocului din spatele fostei Pizza Royal. El nu ar locui în acel bloc, ci s-a dus în zonă pentru a-şi pune în aplicare planul sinucigaş.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, situat pe Bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, se fac cercetări pentru stabilirea identităţii acestuia. Potrivit unor informaţii, bărbatul nu ar locui în bloc, ci ar fi ajuns în zonă pentru a-şi pune în aplicare planul sinugigaş.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii efectueză verificări pentru stabilirea identității bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai transmite IPJ Olt.  

Revenim cu detalii

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0