Gest extrem, în Argeş.  Un lucrător în bucătărie, de origine nepaleză, s-a sinucis

HomeEveniment

Gest extrem, în Argeş. Un lucrător în bucătărie, de origine nepaleză, s-a sinucis

  Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, de origine nepaleză, care lucra în bucătărie pentru o societate turistică din Rucăr, judeţul Argeş, şi-a p

Un bărbat de 54 de ani, din Olt, reţinut pentru acte de exibiţionism, săvârşite în Piteşti, în faţa unei copile
Două şoferiţe transportate la spital, după un accident petrecut pe DN 7, pe raza localităţii Călineşti
Accident pe DN 7, în Bascov. Un bărbat a fost accidentat grav de o maşină
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, de origine nepaleză, care lucra în bucătărie pentru o societate turistică din Rucăr, judeţul Argeş, şi-a pus capăt zilelor.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, astăzi, 16 mai, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de cetățenie nepaleză, ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societății de cazare turistică unde acesta lucra.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung.

În cauză urmează să fie înregistrat dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung,

Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite IPJ Argeş.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0