Alertă în Olt. Tentativă de omor sesizată de pe tableta unei eleve de liceu din Slatina

HomeEveniment

Alertă în Olt. Tentativă de omor sesizată de pe tableta unei eleve de liceu din Slatina

  Poliţia din Olt s-a aflat în alertă, după ce, de pe tableta distribuită unei eleve de liceu, a fost sesizată o tentativă de omor, prin apel

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unei fete de 15 ani, din Caracal. Adolescenta a plecat de acasă în a doua zi de Crăciun
Tânără, din Slatina, dată dispărută. Cine o vede să sune la 112
Cine-l vede este rugat să sune la 112. Un cioban, din localitatea Bârza, a plecat cu caprele şi nu a mai revenit
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţia din Olt s-a aflat în alertă, după ce, de pe tableta distribuită unei eleve de liceu, a fost sesizată o tentativă de omor, prin apel la 112. În urma activităţilor investigativ-operative, în cadrul cărora au fost folosite tehnici, dar şi resurse umane de amploare, apelul s-a dovedit a fi unul fals şi efectuat de un copil de 12 ani. Părinţii acestuia au fost amendaţi.

„Alo, 112? O persoană încearcă să omoare pe cineva!”, era apelul primit luni, 15 mai, în jurul orei 19.50, la Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Olt, s-a constatat faptul că numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul era alocat unei tablete distribuite unei eleve de liceu.

„În urma activităților investigativ-operative, la care au fost folosite resurse umane și tehnice de amploare, polițiștii au identificat eleva că fiind o minoră, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, care a declarat că nu a fost în pericol, iar tableta i-ar fi fost luată de către un alt minor, care ar fi efectuat Apelul de Urgență.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat persoana care ar fi efectuat Apelul de Urgență, ca fiind un minor, în vârstă de 12 ani, din municipiul Slatina și au aplicat o sancțiune contravențională părintelui acestuia.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează cetățenilor rugămintea să efectueze apelul 112 doar când au cu adevărat o urgență, atunci când sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0