FOTO&VIDEO. Cultură de canabis în Brebeni. Unul dintre traficanţi, prins în flagrant în Slatina în timp ce vindea ecstasy şi canabis

HomeEvenimentRecomandate

FOTO&VIDEO. Cultură de canabis în Brebeni. Unul dintre traficanţi, prins în flagrant în Slatina în timp ce vindea ecstasy şi canabis

    Percheziţii în această săptămâna la locuineţele unor persoane din comuna Brebeni, judeţul Olt, pentru destructurarea unei reţele d

Sub influența alcoolului, un bărbat de 67 de ani, s-a răsturnat cu maşina în localitatea Bascov
Ce a făcut o slătineancă, după ce a găsit un portofel plin cu bani, în parcarea unui supermarket
Un bărbat din Perieţi a rămas sub cerul liber, înaintea Paştelui, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări
Distribuie acest articol

 

 

Percheziţii în această săptămâna la locuineţele unor persoane din comuna Brebeni, judeţul Olt, pentru destructurarea unei reţele de trafic de droguri de risc şi mare risc. Unul dintre traficanţi, în vârstă de 27 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce vinde în Slatina 72 de comprimate de ecstasy şi canabis pentru suma de 7.800 de lei.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, joi, 12 octombrie, în judeţul Olt, o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc.

Astfel, în municipiul Slatina, a fost realizată prinderea, în flagrant delict, a unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Brebeni, în timp ce punea în vânzare 72 de comprimate ecstasy şi 100 de grame de canabis, pentru 7.800 de lei.

Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, ambele în comuna Brebeni, la locuinţele a trei bărbaţi, cu vârstele de 22, 27 şi 50 de ani, aceştia fiind bănuiţi că, în perioada februarie – septembrie a.c., ar fi pus în vânzare droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi MDMA, către consumatori din judeţul Olt.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite instalaţii de întreţinere a plantelor, fertilizatori şi îngrăşăminte vegetale, cântare de precizie, grindere, comprimate MDMA, 100 de grame de canabis, 9 plante de canabis, aproximativ 7 kilograme de produse susceptibile a avea efecte psihoactive (echivalentul a 7.000 de doze, dintre acestea 563 fiind deja preparate şi ambalate în vederea comercializării), 14.800 de lei, 1.285 de euro şi 80 de lire sterline, toate acestea fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul, de 27 de ani şi bărbatul, de 50 de ani au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reținerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc”, transmite IPJ Dolj.

Ulterior, tânărul de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0