O elevă, din Slatina, a ajuns la UPU după ce a fumat o ţigară cu substanţe psihoactive

HomeEvenimentRecomandate

O elevă, din Slatina, a ajuns la UPU după ce a fumat o ţigară cu substanţe psihoactive

  O elevă, în vârstă de 13 ani, din Slatina, a ajuns joi de dimineaţă la Unitea de Primiri Urgenţe Slatina, după ce i-a s-a făcut rău. Fata ar

Momente de panică în Scorniceşti. Trei adolescenţi au fost transportaţi la UPU Slatina, după ce au acuzat stări de rău
O femeie, din Piatra-Olt, lovită de autoturism. A fost transportată la UPU Slatina
Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Slatina, dotată cu aparatură şi echipamente medicale în valoare de peste 4 milioane de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

O elevă, în vârstă de 13 ani, din Slatina, a ajuns joi de dimineaţă la Unitea de Primiri Urgenţe Slatina, după ce i-a s-a făcut rău. Fata ar fi fumat o ţigară ce conţine substanţe psihoactive.

 

O elevă din municipiul Slatina a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce i s-a făcut rău. Fata, în vârstă de 13 ani, ar fi fumat o ţigară ce conţine substanţe psihoactive. Poliţia a deschis o anchetă.

„La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o țigară și există suspiciunea ca aceasta ar fi conținut substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuții în domeniu, pentru continuarea cercetărilor”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0