Vreme friguroasă în următoarele zile, în întrega ţară. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

HomeActualitate

Vreme friguroasă în următoarele zile, în întrega ţară. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

  Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. În perioada următoare, temperaturile

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Meteorologii au anunţat cât va ţine frigul
Prognoza meteo. Vine frigul în România, temperaturile coboară până la 3 grade
Vortexul polar ajunge în România. Vreme deosebit de rece, ploi, lapoviţă şi ninsoare, începând din noaptea de luni
Distribuie acest articol

Loading

 

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. În perioada următoare, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele obisnuite pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 23.10.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nordice. Cu excepția nord-vestului extrem al țării, unde regimul pluviometric va fi local deficitar, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în extremitatea de sud a teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 – 30.10.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al țării și a unui ușor excedent în sud-vest.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 06 – 13.11.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0