Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei tinere, din Slatina, care nu s-a mai întors acasă

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei tinere, din Slatina, care nu s-a mai întors acasă

  UPDATE: Tânara a fost găsită pe raza municipiului Slatina. Aceasta le-a spus poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Ştir

VIDEO. O femeie, din Pleşoiu, a căzut în fântână. Salvatorii intervin cu un buldoexcavator
Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Podul Olt a fost reţinut 24 de ore. Avea permisul suspendat
Criminalul de la Oneşti şi-a pus victimele să-şi ia adio de la familie înainte să le omoare
Distribuie acest articol

 

UPDATE: Tânara a fost găsită pe raza municipiului Slatina. Aceasta le-a spus poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Ştirea iniţială: O tânără, în vârstă de 18 ani, din Slatina, este dată dispărută de către mama sa. Fata a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu două zile, şi nu s-a mai întors.

 

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că tânăra BABOI VERONICA, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar, în cursul zilei de 11 octombrie a.c., de la domiciliul său și nu a mai revenit”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 50 de kilograme, ochi albaștri, față ovală, păr blond, lung, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânăra purta un hanorac cu glugă, de culoare albă, pantaloni de trening de culoare albă, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0