CSM Slatina, meci de pregătire cu FCU Craiova pe Stadionul „1 Mai”

HomeSport

CSM Slatina, meci de pregătire cu FCU Craiova pe Stadionul „1 Mai”

  Divizionara secundă slătineană va susţine duminică, 15 octombrie, un meci de pregătire în compania formaţiei din Superligă, FCU Craiova 1948

VIDEO. Valentin Alexandru, eroul partidei cu Slobozia: „S-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute”
FOTO. CSM Slatina a disputat un amical cu selecţionata tricoloră Under 18, pe Stadionul „1 Mai”
FOTO. CSM Slatina pierde cu Buzău, după o partidă cu destule ratări, inclusiv un penalty. Oprescu: „Nu meritam să pierdem”
Distribuie acest articol

 

Divizionara secundă slătineană va susţine duminică, 15 octombrie, un meci de pregătire în compania formaţiei din Superligă, FCU Craiova 1948. Confruntarea se va disputa de la ora 15.00, pe Stadionul „ 1 Mai”, din Slatina.

Cum competiţia este întreruptă datorită acţiunilor echipelor naţionale, CSM Slatina a prefectat un joc de pregătire pentru acest weekend. Duminică, cu începere de la ora 15.00, gruparea slătineană va întâlni, pe Stadionul „1 Mai”, echipa din Liga I, FCU Craiova 1948.

Meciul cu FC Argeş, programat pe 24 octombrie

CSM Slatina va întâlni, în următorul meci oficial, în deplasare, Campionii FC Argeş. Partida se va disputa marţi, 24 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul din Mioveni.

CSM Slatina se află pe locul 13 în clasamentul Ligii a II-a, cu 10 puncte acumulate în cele nouă paride scurse din actualul sezon.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0