CSM Slatina, victorie în jocul de pregătire cu CS Mioveni

HomeSport

CSM Slatina, victorie în jocul de pregătire cu CS Mioveni

  Divizionara secundă CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, într-un joc de pregătire susţinut, în această după-amiază, pe Stadionul „1 Mai” din Sla

FOTO. CSM Slatina, victorie în primul amical al iernii disputat în deplasare cu Concordia Chiajna
CSM Slatina s-a impus, scor 3-0, cu CSO Filiaşi. Chindia Târgovişte, ultima adversară din jocurile de pregătire
CSM Slatina, meci de pregătire cu FCU Craiova pe Stadionul „1 Mai”
Distribuie acest articol

Loading

 

Divizionara secundă CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, într-un joc de pregătire susţinut, în această după-amiază, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, cu CS Mioveni. Golurile grupării slătinene au fost marcate în repriza a doua de către Alexandru Ciocâlteu (min.46) şi nou-venitul Raphael Stănescu (min. 65).

După jocul susţinut marţi după-amiază, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova, echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această după-amiază, cel de-al doilea meci de pregătire al verii. CS Mioveni, formaţie retrogradată din SuperLigă a fost partenera de joc a grupării pregătite de Daniel Oprescu.

Slătinenii s-au impus cu 2-0 (0-0 la pauză), prin golurile marcate de Alexandru Ciocâlteu şi Raphael Stănescu, ambele în urma unor acţiuni colective de atac.

Şi în această partidă, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat echipe diferite de start în cele două reprize. De asemenea, tehnicianul divizionarei secunde a precizat că nu a urmărit rezultatul, ci aspecte legate de integrarea nou-veniţilor în sistemul de joc şi căutarea celor mai bune soluţii pentru un eventual prim unsprezece.

„Cum nici ieri, în jocul de la Craiova, nu ne-a interesat rezultatul, şi am spus-o că nu este momentul să tragem concluzii, nici astăzi nu este. Dar, un lucru este clar, am urmărit alte aspecte, care ţin de joc, pentru că sunt foarte multe schimbări în echipă şi suntem în căutări pentru un prim unsprezece. Avem timp, mai avem câteva săptămâni până începe campionatul şi alte căteva jocuri de pregătire”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, după victoria cu 2-0, din amicalul cu CS Mioveni.

Schimbări în programul amicalelor. Gloria Buzău, următorul adversar

CSM Slatina nu va mai întâlni în următorul amical programat sâmbătă, 15 iulie, Viitorul Dăeşti, ci tot un adversar de Liga a II-a, Gloria Buzău. Partida se va disputa pe Stadionul „ 1 Mai”, din Slatina, tot de la ora 18.00.

CSM Slatina (prima repriză): David Dincă, Constantin Radu, Gherghe, John Mondragon, Călin Toma, Dorin Toma, Matei, Răsdan, Doman, Alexandru Marin, Vali Alexandru.

CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Adrian Vlad, Abel Stan, Sălcianu, Pisăru, Donca, Ţegle, Ciocâlteu, Raphael Stănescu, Cristinel Dinu, Mihai Ion.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0