CSM Slatina, victorie la scor cu echipa din Liga a III-a, ARO Câmpulung

HomeSport

CSM Slatina, victorie la scor cu echipa din Liga a III-a, ARO Câmpulung

  Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, un nou joc de pregătire înaintea reluării meciurilor oficiale, contra formaţi

CSM Slatina, meci de pregătire cu FCU Craiova pe Stadionul „1 Mai”
CSM Slatina, victorie în jocul de pregătire cu CS Mioveni
FOTO. CSM Slatina, victorie în primul amical al iernii disputat în deplasare cu Concordia Chiajna
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, un nou joc de pregătire înaintea reluării meciurilor oficiale, contra formaţiei din Liga a III-a, ARO Muscelul Câmpulung. Divizionara secundă pregătită de Daniel Oprescu s-a impus, scor 4-0 (3-0), prin golurile marcate de Doman, Valentin Alexandru, Mondragon şi Silvian Matei.

CSM Slatina a continuat jocurile de pregătire ale iernii cu un meci pe teren propriu în compania formaţiei din Liga a III-a, ARO Muscelul Câmpulung.

Slătinenii au deschis scorul prin Cătălin Doman (min. 5), pentru ca atacantul valentin Alexandru să majoreze în minutul 16. Fundaşul central Jhon Mondragon a dus scorul la 3-0, în minutul 20, pentru ca după pauză, în minutul 54, mijlocaşul Silvian Matei să puncteze pentru 4-0.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a efectuat patru schimbări la pauză, însă pe tot parcursul reprizei a doua a schimbat astfel încât aproape toţi jucătorii să intre pe teren.

Vineri, cu începere de la ora 11.00, tot pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai Slatina, divizionara secundă slătineană va întâlni CSO Filiaşi, pentru ca sâmbătă, 17 februarie, să se deplaseze la Târgovişte, pentru un ultim test înaintea meciurilor oficiale. Jocul cu Chindia Târgovişte este programat de asemenea de la ora 11.00.

CSM Slatina: Micu, Mitran, Abel Stan, Mondragon, Călin Toma, Năstăsie, Dorin Toma (min.46 Silivan Matei), Ciocâlteu (min. 46 Leaţă), Doman (min. 46  Dincă), Raul Popa, Valentin Alexandru (min.46 Kayondo). Pe parcursul reprizei a doua au intrat pe teren aproape toţi componenţii.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0