Tragerea la sorţi a programului Ligii a II-a va avea loc pe 20 iulie

HomeSport

Tragerea la sorţi a programului Ligii a II-a va avea loc pe 20 iulie

  CSM Slatina îşi va afla, pe data de 20 iulie, programul competiţional al noului sezon al Ligii a II-a. Tragerea la sorţi va avea loc la sedi

Meciul de handbal CSM Slatina-CSM Bucureşti va fi reprogramat. „Tigroaicele” joacă returul cu Esbjerg
CSM Slatina pierde la limită meciul de la Miercurea Ciuc. „Sunt supărat pe maniera în care am primit gol”
CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 2-2, amicalul cu CS Şelimbăr
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina îşi va afla, pe data de 20 iulie, programul competiţional al noului sezon al Ligii a II-a. Tragerea la sorţi va avea loc la sediul FRF, de la ora 12.00.

Tragerea la sorți a programului Ligii 2 Casa Pariurilor se va desfășura joi, 20 iulie 2023, de la ora 12:00, la sediul FRF, în sala Ioan Chirilă.

Evenimentul va fi transmis în direct pe YouTube FRF TV și pe pagina de Facebook Liga 2 Casa Pariurilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Programul de disputare a primei faze a competiţiei, adică a sezonului regular, se va face pe baza Tabelei Berger pentru 20 echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți.

Sistemul competiţional va fi identic. Se va juca un singur meci în sezonul regular, adică 19 etape, iar ulterior, primele șase clasate vor juca în play-off, în sistem tur-retur, iar echipele de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out, urmând a disputa doar meciuri tur, adică încă șase partide de fiecare.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0