FOTO&VIDEO. Tineri depistaţi conducând cu peste 100 km/h pe străzile din Slatina

HomeEvenimentRecomandate

FOTO&VIDEO. Tineri depistaţi conducând cu peste 100 km/h pe străzile din Slatina

  Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Piatra-Olt, a fost depistat pe strada George Poboran, din Slatina, cu o viteză de 106 km/h, iar un altul,

Un bărbat de 55 de ani, din Coteana, la volan fără a poseda permis de conducere
O femeie, de 31 de ani, din Caracal, luată cu forţa şi urcată într-un autoturism. Cel care a răpit-o a fost prins în trafic
Un tânăr, din Bobiceşti, băut bine şi cu permisul anulat, încătuşat de poliţişti. A încercat să fugă pe un câmp
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Piatra-Olt, a fost depistat pe strada George Poboran, din Slatina, cu o viteză de 106 km/h, iar un altul, de 21 de ani, tot cu peste 100 km la oră, pe strada Piteşti. Ambii au rămas fără permisul de conducere, în cadrul unei razii desfăşurate de IPJ Olt.

Miercuri, 7 iunie, în cadrul activităților derulate de poliţiştii rutiri din cadrul IPJ Olt, în jurul orei 20:00, au depistat pe strada George Poboran, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt.

Ulterior, în jurul orei 20:10, polițiștii au depistat pe strada Pitești, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile”, transmite IPJ Olt.

În cadrul acţiunii desfăşurate în intervalul orar 19:00 – 22:00 de către Serviciul Rutier Olt, au fost angrenați 24 polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive, dar și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare, fiind constatată și o infracțiune la regimul rutier.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0