Jandarmii olteni solicitaţi să intervină pentru căutarea unui urs într-o gospodărie din Pleşoiu

HomeEveniment

Jandarmii olteni solicitaţi să intervină pentru căutarea unui urs într-o gospodărie din Pleşoiu

  Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Pleşoiu, judeţul Olt, a semnalat, la 112, prezenţa unui urs în gospodăria acestuia. Janda

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui copil de 10 ani, din Dolj, care a plecat la joacă şi nu a mai revenit
O femeie şi un bărbat, care munceau la o stână în Stoeneşti, daţi dispăruţi. Cine-i vede să sune la 112
Un bărbat din Olt a sunat de peste 22.000 de ori la 112, în 6 luni
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Pleşoiu, judeţul Olt, a semnalat, la 112, prezenţa unui urs în gospodăria acestuia. Jandarmii olteni s-au deplasat la faţa locului, iar potrivit acestora, nu a fost depistat nici animalul şi nici prezenţa unor urme, în locul indicat.

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, a sunat la 112 pentru a semnala prezenţa unui urs în gospodăria sa. Jandarmii au alertat şi celelalte insituţii şi au verificat zona, însă animalul nu a fost găsit.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a fost solicitat, în urma unui apel 112, în data de 08 iunie, ora 11:08, prin care s-a semnalat prezența unui urs într-o gospodărie din localitatea Pleșoiu, jud. Olt,  pentru asigurarea măsurilor de ordine și de protecție a zonei în care exista pericolul de producere a unor situații care pot pune în pericol viața, integritatea fizică a persoanelor sau bunurile acestora și au fost înștiințate instituțiile cu atribuții în domeniu (Direcția Sanitar-Veterinară, Primarul comunei Pleșoiu și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt).

Ajunși la fața locului, jandarmii au verificat zona, iar în urma căutărilor efectuate, ursul nu a fost găsit acolo unde i-a fost semnalată prezența”, transmite IJJ Olt.

Foto descriptiv

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0