-1 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

O femeie şi un bărbat, care munceau la o stână în Stoeneşti, daţi dispăruţi. Cine-i vede să sune la 112

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

O femeie, în vârstă de 22 de ani, din Stoeneşti, şi un bărbat, de 36 de ani, din Prahova, care munceau la o stână, sunt daţi dispăruţi de proprietar. Cei doi ar fi plecat împreună şi nu au mai revenit.

În seara zilei de 21 noiembrie a.c., la ora 20:00, polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Stoenești, cu privire la faptul că numiții STEMATE MARIUS EUGEN, în vârstă de 36 ani, din comuna Ciorani, județul Prahova și BOLNAVU MARIANA VALENTINA, în vârstă de 22 de ani, din comuna Stoenești, județul Olt, au plecat voluntar în jurul orei 18:00, de la stâna reclamantului din aceeași localitate, și nu au mai revenit.

 Semnalmente:

  1. STEMATE MARIUS EUGEN: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, păr brunet, scurt și grizonat, ochi căprui, fără semne particulare;
  2. BOLNAVU MARIANA VALENTINA: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de aceștia.

Persoanele care dețin informații cu privire la cele două persoane dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email