HARTĂ. Cod Galben de ninsori şi viscol, la munte. Oltenia, sub avertizare de vânt puternic

HomeActualitateRecomandate

HARTĂ. Cod Galben de ninsori şi viscol, la munte. Oltenia, sub avertizare de vânt puternic

  Meteorologii au emis avertizare Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte, în timp ce pentru zona Olteniei şi Tr

HARTĂ. Oltul, sub avertizare Cod Galben de ploi. Cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp
HARTĂ. Meteorologii au emis un nou Cod Galben. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.
Meteorologii au actualizat codul galben. Oltul, sub avertizare de vijelii şi ploi torenţiale

 

Meteorologii au emis avertizare Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte, în timp ce pentru zona Olteniei şi Transilvaniei este în vigoare o avertizare de intensificări ale vântului. Atenţionările sunt valabile în intervalul 1 februarie, ora 10.00, 3 februarie, ora 10.00.

În intervalul menționat, la munte temporar va ninge, însemnat cantitativ îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în cea din jumătatea de nord a Carpaților Orientali (unde prin acumulare vor fi cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp) și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h, iar la peste 1700 m, temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h, va fi viscol și vizibilitatea scăzută.

De asemenea,  în interval de valabilitate: 01 februarie, ora 10 – 03 februarie, ora 10, vor fi intensificări locale ale vântului în Transilvania și Oltenia.

Pe parcursul zilelor de miercuri (1 februarie) și joi (2 februarie), local și temporar, în Transilvania și Oltenia vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…65 km/h.

Notă:intensificări temporare ale vântului vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului”, transmite ANM.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0