Informare meteo: Ninsori în toată ţara, din această noapte. Se va depune strat de zăpadă

HomeActualitateRecomandate

Informare meteo: Ninsori în toată ţara, din această noapte. Se va depune strat de zăpadă

  Meteorologii au emis o informare de precipitaţii moderate cantitativ, care din această noapte se vor transforma în ninsori, pentru întreaga

Meteorologii anunţă ninsoare în toată ţara şi vreme deosebit de rece
Informare meteo: Cinci zile de ger năprasnic, în toată ţara
Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică, în toată ţara
Distribuie acest articol

Loading

 

Meteorologii au emis o informare de precipitaţii moderate cantitativ, care din această noapte se vor transforma în ninsori, pentru întreaga ţara. De asemenea, vor fi intensificări ale vântului, iar temperaturile vor scădea. Atenţionarea este valabilă până sâmbătă, 20 ianuarie, la ora 17.00.

Potrivit ANM, vor fi precipitații în toate regiunile, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp).

Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, iar noaptea și în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea, dar în general slab cantitativ.

Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h, ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea scăzută.

Vremea se va răci semnificativ, vineri (19 ianuarie) în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă (20 ianuarie) și în restul zonelor”, transmite ANM.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0