KFC Slatina face angajări pentru restaurantul de tip Drive-Thru. Ce venit se oferă lunar

HomeActualitateRecomandate

KFC Slatina face angajări pentru restaurantul de tip Drive-Thru. Ce venit se oferă lunar

  KFC caută casieri şi lucrători în bucătărie pentru restaurantul de tip Drive-Thru care va fi deschis în Slatina, în apropierea Parcului Tine

Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina organizează concurs pentru posturile de paznic şi laborant
ANGAJĂRI. Liceul „Nicolae Titulescu” Slatina organizează concurs pentru postul de paznic
Serviciul Public de Gestionare a Câinilor Slatina angajează îngrijitori animale
Distribuie acest articol

Loading

 

KFC caută casieri şi lucrători în bucătărie pentru restaurantul de tip Drive-Thru care va fi deschis în Slatina, în apropierea Parcului Tineretului. CV-urile pot fi aplicate pe ejobs.

KFC Slatina se construieşte pe un teren în suprafață de 2.958 mp, concesionat pentru 49 de ani de la Primăria Slatina și va avea acces atât din Strada Eroilor cât și din Strada Tunari. Va fi situat în strada Tunari, nr. 1D, pe un spațiu din fosta unitate militară a orașului, acesta va funcționa vis a vis restaurantul Mc Donald’s. Lucrările sunt avansate, iar în curând restaurantul va fi inagurat. Pe ejobs a fost postat anunţul cu privire la angajarea personalului. Cei interesaţi pot aplica AICI.

Descrierea jobului, ce trebuie sa faci:

Pregatesti produsele tale preferate din pui, te asiguri ca produsele sunt servite corespunzator, estimezi necesarul de produse și participi la inventarele periodice, păstrezi curatenia utilajelor si a locatiei.

Ce ţi se oferă:

Venit NET #PEBUNE de la 2900 lei* (*Venitul net lunar include salariul net, tichetele de masa si bonusul de performanta, din a treia luna de colaborare, conform criteriilor de acordare); Program de lucru variat si flexibil, in ture: 12h, 8h, 6h, 4h, weekend; Acces facil in locatie astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine; Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 1 an, 2 ani; Decont transport la tura de inchidere a restaurantului; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Numar zile concediu de odihna: 21; Bonus vechime 1 an in companie – 50% din salariu net; Program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara; Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun; Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala; Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung”, este mesajul companiei, postat pe ejobs.

CITEŞTE ŞI: Concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical şcolar, în Balş. Nu se cere vechime

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0