20.2 C
Slatina
duminică, iulie 25, 2021

Liderul unui partid politic din Olt a demisionat, după ce a fost depistat conducând, deşi avea permisul suspendat. Acesta s-a ales cu dosar penal

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
Silviu Anton, preşedintele USR Olt, a demisionat din funcţie, după ce s-a ales cu dosar penal. Omul politic s-a urcat la volanul maşinii, deşi avea permisul suspendat.

Astăzi, este o zi trista pentru mine, pentru că trebuie sa îmi anunţ demisia din USR!
Din păcate, am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate: deşi aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma sa îl recuperez) şi nemaiavând răbdare am condus totuşi maşina personală pentru a-mi lua fetiţele de la şcoala. Am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere si mi s-a întocmit un dosar pentru conducere făra permis. Am încredere în Poliţia Rutiera că şi-a făcut datoria. În această situaţie eu am fost cel care nu a respectat legea si vina imi aparţine”, a scris Silviu Anton, pe pagina de Facebook.

Silviu Anton părăseşte astfel partidul, şi a ţinut, totodată, să-şi ceară scuze colegilor pentru prejudiciul de imagine creat.

„Imi cer scuze colegilor din USR si simpatizanţilor USR pentru situaţia creata si îi asigur că USR este un partid care promovează respectarea legii de toată lumea. Am încredere în colegii mei din filiala Olt, iar conducerea va fi preluata statutar de oameni care să muncească pentru alegerile locale şi naţionale de anul acesta. Eu voi ramâne votant USR”, a încheiat Silviu Anton.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email