Locuri de muncă în străinătate prin EURES. Irlanda caută măcelari şi ajutor de bucătar

HomeSocial

Locuri de muncă în străinătate prin EURES. Irlanda caută măcelari şi ajutor de bucătar

  Peste 150 de locuri  de muncă vacante, prin interemediul EURES, platformă accesibilă inclusiv oltenilor. Cele mai multe locuri de muncă sunt

Rata şomajului a ajuns la 5.90% în judeţul Olt
Angajatori din Caracal, Slatina, Balş, Radomireşti şi Schitu, depistaţi cu muncitori la negru
Finanţele au introdus ordinul de plată multiplu electronic
Distribuie acest articol

Loading

 

Peste 150 de locuri  de muncă vacante, prin interemediul EURES, platformă accesibilă inclusiv oltenilor. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Irlanda, printre meseriile oferite fiind măcelar, asistent vânzări şi ajutor de bucătar.

164 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă pentru cei care îşi doresc să-şi găsească o slujbă dincolo de graniţele ţării.

Potrivit datelor furnizate de AJOFM Olt, prin intermediul reţelei EURES, sunt vacante 28 de locuri de muncă în Germania, în diferite domenii de activitate, 5 locuri în Austria (tehnician de producţie), un post de inginer mecanic în Olanda, patru de prelucrător alimentar (preparator cârnaţi) în Finlanda, iar în Slovenia se caută un medic specialist în medicina muncii.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Letonia, care are nevoie de 30 de sudori, şi în Irlanda, care oferă 94 de locuri de muncă, cele mai multe ca măcelar, ajutor de bucătar şi asistent vânzări.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0