Marius Iancu (PSD Olt): „Românii au dreptul la servicii medicale, iar datoria statului este să le îmbunătăţească, nu să le limiteze”

HomePolitică

Marius Iancu (PSD Olt): „Românii au dreptul la servicii medicale, iar datoria statului este să le îmbunătăţească, nu să le limiteze”

  Partidul Social Democrat respinge categoric propunerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de a deconta numai un singur serviciu medica

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de judecători
Primarul de la Cungrea (PNL) şi cel de la Leleasca (Pro România) au trecut la PSD
Se trag la sorţi preşedinţii secţiilor de votare de la Alegerile Locale, programate pe 27 septembrie
Distribuie acest articol

Loading

 

Partidul Social Democrat respinge categoric propunerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de a deconta numai un singur serviciu medical pe zi, anunţă deputatul de Olt, Marius Iancu.

Parlamentarul oltean spune că serviciile medicale sunt un drept al românilor, pentru care plătesc în fiecare lună, și nu un privilegiu sau ajutor oferit de stat.

Românii au dreptul, prin lege, la servicii medicale, iar datoria instituțiilor statului este să îmbunătățească, permanent, calitatea lor, nu să le limiteze accesul la ele. PSD se opune categoric, propunerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate de a limita decontarea la un singur serviviu medical, pe zi, pentru o persoană și solicităm o analiză, în cadrul Coaliției, a Contractului Cadru propus de CNAS!

Nu este normal ca printr-un simplu act normativ, să interzici românilor accesul la câte servicii medicale au nevoie, de care depinde viața lor!

Sunt cazuri când, pentru stabilirea unui diagnostic, este nevoie de mai multe servicii medicale făcute în aceeași zi, iar în lupta cu boala, fiecare minut, oră, zi poate face diferența.

Nu trebuie să uităm niciodată că instituțiile și cei care le conduc lucrează pentru români, le apară interesele și sănătatea, nu le îngrădesc drepturile și îi condamnă la moarte”, transmite deputatul de Olt, Marius Iancu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0