Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt: „Îmi doresc în Parlamentul României oameni profesionişti, care să asigure judeţului Olt investiţii şi siguranţa unui trai mai bun”

Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt: „Îmi doresc în Parlamentul României oameni profesionişti, care să asigure judeţului Olt investiţii şi siguranţa unui trai mai bun”

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că îşi doreşte în Parlamentul României profesionişti, care să asigure investiţii în judeţul nostru, dar mai ales un trai mai bun cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook

Preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre aşteptările pe care le are de la alegerile de duminică, atunci când românii îşi vor alege noii reprezentanţi în Parlament.

Ca președinte al Consiliului Județean îmi doresc în Parlamentul României oameni puternici decizional, profesioniști, oameni care să asigure județului Olt investiții importante, proiecte de anvergură și, cel mai important, siguranța unui trai mai bun!”, a afirmat Oprescu.


Acesta a vorbit şi despre obiectivele prevăzute în programul de Guvernare al Partidului Social Democrat.

Fundamentele Proiectului PSD sunt: siguranța locurilor de muncă, siguranța unor venituri decente, siguranța pensiilor, siguranța unui învățământ de calitate, siguranța dublării alocațiilor, siguranța continuării programelor performante din agricultură și dezvoltare locală și, mai ales, siguranța comunității care îți oferă responsabilitatea și onoarea de a o reprezenta la cel mai înalt nivel”, a mai spus Marius Oprescu.

Este vitală o colaborare strânsă între cei trimişi în Parlament şi autorităţile din teritoriu, susţine Marius Oprescu, pentru ca problemele comunităţilor locale să-şi găsească soluţii.

„Contează enorm să ai sprijinul unor persoane cu atitudine de la Centru, aproape de procesul legislativ, care să înțeleagă nevoile comunității județene și care să ne permită punerea în aplicare a programului de guvernare locală, pe care l-am promis cetățenilor noștri”, a conchis preşedintele PSD Olt.

COMMENTS