Meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost anulat. FC Argeş, următorul adversar din jocurile de pregătire

HomeSport

Meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost anulat. FC Argeş, următorul adversar din jocurile de pregătire

  Echipa de fotbal CSM Slatina nu a mai susţinut jocul de pregătire cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programat, în deplasare, de la ora 11.00.

CSM Slatina Teqball s-a calificat la Campionatul Mondial, de pe primul loc, în proba de dublu
Lorena Ostase, în lotul pentru dubla cu Macedonia de Nord, din cadrul barajului de calificare la Campionatul Mondial
Sportiv din oraşul Balş, vicecampion naţional la karate tradiţional
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina nu a mai susţinut jocul de pregătire cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programat, în deplasare, de la ora 11.00. Slătinenii au făcut deplasarea, însă ajunşi la faţa locului, din cauza unor probleme organizatorice, partida nu s-a putut disputa. Divizionara secundă slătineană va primi sâmbătă, 22 iulie, de la ora 11.00, vizita celor de la FC Argeş, într-un test programat pe Stadionul „1 Mai”.

Divizionara secundă slătineană trebuia să susţină miercuri, de la ora 11.00, cel de-al patrulea joc de pregătire al verii, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Din cauza unor probleme cu terenul ale formaţiei gazde, gruparea slătineană a fost nevoită să facă drum întors, fără a susţine partida, jucătorii având programat antrenament seara.

Jocurile de pregătire ale verii vor continua sâmbătă, 22 iulie. FC Argeş, formaţie ce a retrogradat din SuperLigă, al cărei obiectiv anunţat este promovarea, va fi partenera de joc a slătinenilor, într-o partidă programată de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0