Mihai Ianovschi: „Trebuie să începem să adunăm puncte, altfel va fi dificil”

HomeSport

Mihai Ianovschi: „Trebuie să începem să adunăm puncte, altfel va fi dificil”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să obţină puncte în meciul cu ASU Politehnica Timişoara, în condiţiile în care jocul a fost în creştere în ultimele etape. Slătinenii au încasat gol dintr-o fază fixă, după ce Scutaru a fost scăpat din marcaj. Fără forţă ofensivă, având în vedere problemele de lot, gruparea slătineană nu a reuşit să restabilească egalitatea, meciul încheindu-se cu victoria la limită a formaţiei timişorene.

FOTO. Amical cu cinci goluri la Mioveni. CSM Slatina a punctat pe tabelă prin Doman şi Neicu, pe terenul nou-promovatei în Liga I
Un nou transfer anunţat de CSM Slatina. Extrema stângă, Diana Fînaru, de la CSM Bucureşti
CSM Slatina, un nou derby în play-off cu Viitorul Dăeşti
Distribuie acest articol

Loading

CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul disputat în deplasare contra celor de la ASU Politehnica Timişoara. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cristian Scutaru, care a reluat în plasă o minge respinsă după o lovitură de la colţul terenului. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii săi au primit gol dintr-o fază fixă, în condiţiile în care fiecare ştia unde trebuie să facă marcaj.

Am vorbit toată săptămâna cine face marcaj la Scutaru, cine la Mera…, ştiam că sunt periculoşi la faze fixe, ceea ce s-a şi întâmplat. Unul din ei a uitat să facă marcaj la Scutaru şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Jucătorii trebuie să înţeleagă că fiecare are responsabilitate. Am avut atitudine, am jucat binişor, însă din păcate aceste greşeli ne costă. Nu am avut nici forţă ofensivă, pentru că soluţii în atac nu au fost…Trebuie să strângem rândurile, să înţelegem că orice greşeală în Liga a II-a costă, să începem să adunăm puncte pentru că altfel va fi foarte dificil”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un alt meci dificil în compania celor de la Petrolul Ploieşti. Este vorba despre partida restantă din etapa a VII-a, care va avea loc miercuri, 28 octombrie, cu începere de la ora 17.00, pe Stadionul „Ilie Oană”. Meciul va fi transmis în direct pe Digi 1.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0