Minerul Costeşti, prima adversară la barajul de promovare a campioanei Oltului

Campioana judeţului Olt va evolua, în mini-grupa de la barajul de promovare în Liga a III-a contra reprezentativelor similare din Vâlcea şi Teleorman. Primul meci de la baraj va fi contra campioanei din Vâlcea, Minerul Costeşti. Cel de-al doilea meci decisiv va avea loc contra campioanei din Teleorman, însă,câştigătoarea campionatului judeţean nu a fost decisă.

Minerul Costeşti, prima adversară la barajul de promovare a campioanei Oltului

În cadrul turneului în trei, de la barajul de promovare în Liga a III-a, campioana Oltului va întâlni în primul meci Vâlcea, iar în cel de-al doilea Teleorman

Distribuie pe Facebook

Dacă în Teleorman, la fel ca în judeţul Olt, campioana care va merge la baraj nu a fost decisă, Vâlcea a decis îngheţarea campionatului, iar Minerul Costeşti, formaţie ce avea un avans considerabil faţă de principala urmăritoare, a fost declarată campioană în Vâlcea. De altfel, gruparea vâlceană este prima adversară a campioanei judeţului Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, cel de-al doilea meci fiind programat contra reprezentativei similare din Teleorman.

Campioana din judeţul Olt ar urma să se decidă în urma unui play-off tur-retur între Petrolul Potcoava, Oltul Curtişoara, Unirea Radomireşti şi Viitorul Osica de Jos.


Meciurile în Liga a IV-a din Olt se vor relua doar dacă măsurile de relaxare vor permite acest lucru. Dacă nu, AJF Olt va trebui să găsească alte soluţii pentru stabilirea campioanei care va reprezenta judeţul Olt, termenul limită pentru transmiterea la FRF a echipei ce va participa la barajul de promovare în Liga a III-a fiind 27 iulie.

COMMENTS