CSM Slatina susţine manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, în deplasare, iar returul pe teren propriu

HomeSport

CSM Slatina susţine manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, în deplasare, iar returul pe teren propriu

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a. CSM Slatina va susţine manşa tur, în deplasare, pe terenul formaţiei Progresul Spartac, turul urmând să se dispute la o săptămână pe Stadionul „1 Mai”. Datele de disputare a jocurilor vor fi anunţate săptămâna viitoare.

Progresul Spartac-CSM Slatina, primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga a II-a. Returul se va juca pe Stadionul „1 Mai”

Minerul Costeşti, prima adversară la barajul de promovare a campioanei Oltului
Tragerea la sorţi a rundei finale a barajului de promovare în Liga a II-a va avea loc luni, 16 mai, la ora 12.30
Ovidiu Burcă, înaintea returului cu FC Pucioasa: „Trebuie să rămânem foarte atenţi şi concentraţi, calificarea nu e decisă”
Distribuie acest articol

Loading

În urma tragerii la sorţi a ordinii meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a, CSM Slatina va debuta în duelul decisiv pentru accederea în eşalonul secund, în deplasare, pe terenul celor de la Progresul Spartac. Manşa retur se va juca, la o săptămână, pe Stadionul „1 Mai”.

Celelalte două meciuri de la baraj sunt Mostiştea Ulmu- Unirea Slobozia şi CS Minaur Baia Mare- ACS Fotbal Comuna Recea.

Datele de disputarea ale barajului de promovare nu au fost stabilite, acestea urmând a fi anunţate în scurt timp de Federaţia Română de Fotbal. Cel mai probabil, meciurile vor fi programate la începutul lunii august.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0