Mircea Voicu, după succesul cu Turris Turnu Măgurele: „Am câştigat chiar şi împotriva arbitrajului, felicit jucătorii pentru victorie”

Mircea Voicu, după succesul cu Turris Turnu Măgurele: „Am câştigat chiar şi împotriva arbitrajului, felicit jucătorii pentru victorie”

Echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat, scor 2-1, meciul cu Turris Turnu Măgurele, formaţie ce aspiră la promovare, la capătul unei partide în care slătinenii au luptat din primul, până la ultimul fluier, pentru victorie. Meciul a fost marcat de o fază halucinantă, când arbitrul a anulat golul de 2-0 al slătinenilor, marcat de Ianis Stoica din lovitură liberă, după ce a văzut că mingea a intrat în poartă. Chiar şi aşa, CSM Slatina a reuşit să câştige împotriva unei maniere ostile.

Distribuie pe Facebook

CSM Slatina a învins, în condiţii vitrege, cu un gol anulat, Oltul Turris Turnu Măgurele, formaţie cu pretenţii la play-off. Slătineii s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Dorin Toma şi Marian Manea, iar pe lângă „reuşita” anulată a lui Ianis Stoica au mai avut cel puţin patru mari ocazii. Antrenorul echipei slătinene, Mircea Voicu, a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru victoria obţinută.

Felicit jucătorii pentru această victorie, este şi munca lui Mihai Ianovschi. Eu, în doar câteva zile, am schimbat câteva lucruri. Mă bucur că băieţii au câştigat, că s-au montat, dar să nu uităm că sâmbăta viitoare mai avem o etapă, mergem la Chiajna, de unde trebuie să revenim cu puncte, să încheiem cât de cât bine acest an, după care vom trage linie şi vom vedea ce avem de făcut în iarnă”, a precizat antrenorul secund, Mircea Voicu.


Cât priveşte decizia halucinantă a arbitrului, care în prelungirile primei reprize, a anulat golul de 2-0 marcat de Ianis Stoica din lovitură liberă, dintr-un motiv hilar, timpul a expirat, deşi a lăsat executarea loviturii, Mircea Voicu a precizat că le-a cerut jucătorilor, la pauză, să rămână concentraţi. Antrenorul grupării slătinene spune că astfel de decizii nu mai pot fi tolerate, având în vedere că s-a tot greşit împotriva echipei sale.

Le-am spus jucătorilor la pauză, să lase arbitrajul, să-şi vadă de joc, ceea ce au şi făcut, au mai marcat încă un gol, dar este incredibil ce se întâmplă.  Şi de data aceasta, am câştigat chiar şi împotriva arbitrajului, aşa cum am făcut-o şi cu Metaloglobus, dar sunt meciuri în care am pierdut puncte din cauza că am fost dezavantajaţi. Să nu uităm ce s-a întâmplat,  la Severin, în meciul cu Craiova, acasă cu Rapid… Cel puţin acum, faza a fost de cascadorii râsului. Nimeni nu înţelege cum arbitrul a putut anula golul lui Ianis Stoica. Nu se poate ca de fiecare dată să fim dezavantajaţi. Vrem doar să fim arbitraţi corect. Ce se întâmpla, dacă la ultimul corner al celor de la Turris Turnu Măgurele, eram egalaţi, după ce arbitrul ne-a anulat gol de 2-0, perfect valabil­!? Nu poţi să iei munca acestor băieţi…”, a mai spus Mircea Voicu, care asigură interimatul băncii tehnice, după plecarea lui Mihai Ianovschi.

COMMENTS