O fată, în vârstă de 18 ani, călcată în picioare de un adolescent, pe raza comunei Călui. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

HomeEveniment

O fată, în vârstă de 18 ani, călcată în picioare de un adolescent, pe raza comunei Călui. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

O tănără a fost bătută crunt de un adolescent, în vârstă de 16 ani, în plină stradă, pe raza comunei Călui. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

FOTO. Accident azi-noapte pe Drumul Expres, în afara oraşului Balş. Un tânăr a intrat în parapetul metalic
Accident în Slatina. Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de la Şcoala Nr. 3
DSVSA Olt a avizat temporar alte două centre de sacrificare a mielor: În târgul din Caracal şi piaţa din Drăgăneşti-Olt
Distribuie acest articol

Loading

Miercuri seara, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti au reținut un minor, de 16 ani,  după ce a agresat o tînără, pe raza localităţii Călui.

Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 15/ 16 noiembrie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani. În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat si a căzut, minorul continuând sa o lovească”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.  

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii au reținut minorul pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat unității de parchet competentă, cu propuneri legale.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0