O femeie a murit electrocutată într-o hală de mase plastice

HomeEveniment

O femeie a murit electrocutată într-o hală de mase plastice

  O femeie, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a murit electrocutată în timp ce manevra un utilaj de mase plastice, într-o hală din l

Accident de muncă la TMK Slatina. Un muncitor, în vârstă de 53 de ani, a murit strivit
Un angajat al unei societăţi din Scorniceşti a murit în parcarea firmei la care muncea
Un alt tânăr, din Olt, mort după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări de canalizare efectuate în Dolj
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a murit electrocutată în timp ce manevra un utilaj de mase plastice, într-o hală din localitatea Bujoreni.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii Secției 1 Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, în data de 6 iulie, cu privire la faptul că o persoană s- ar fi electrocutat, în localitatea Bujoreni.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 55 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care s-ar fi curentat în momentul atingerii unui utilaj, decedând.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite IPJ Vâlcea.

Femeia se afla în timpul serviciului, fiind deschisă şi o anchetă a Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0