O femeie, de 38 de ani, din Craiova, călcată de un tren de marfă

HomeEveniment

O femeie, de 38 de ani, din Craiova, călcată de un tren de marfă

  O femeie, în vârstă de 38 de ani, din Craiova, care se deplasa în gabaritul liniei, a fost acroşată de un tren de marfă. Evenimentul s-a pet

Accident feroviar, în Drăgăşani. Maşină lovită de un tren încărcat cu propilenă
FOTO. Accident feroviar la Valea Mare. O căruţă a fost acroşată de trenul Regio Expres
VIDEO/FOTO. Accident feroviar la Piatra-Olt:  Un camion ce transporta stupi de albine a fost lovit de tren
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 38 de ani, din Craiova, care se deplasa în gabaritul liniei, a fost acroşată de un tren de marfă. Evenimentul s-a petrecut pe Calea Severinului, km feroviar 256+200. Femeia a decedat.

Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Craiova au fost sesizați, în seara de 18 decembrie,cu privire la producerea unui accident pe calea ferată, pe Calea Severinului, km feroviar 256+200.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, în calitate de pieton, în timp ce se deplasa în gabaritul liniei, ar fi fost acroșată de trenul de marfă nr.66243 ce circula pe ruta Ploiești-Arad.

În urma evenimentului, din nefericire, femeia a decedat”, transmite IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0